Ovien vaihtoremontti keittiöön uudistaa tehokkaasti ilmettä

Vanhan ja väljähtäneen näköisen keittiön ilmettä voi uudistaa monella tavalla, ilman, että koko keittiötä täytyy vaihtaa. Esimerkiksi ovien vaihtoremontti on kevyempi ja edullisempi tapa uudistaa kodin ilmettä, kun vaihtaa esimerkiksi keittiön kaapistot kokonaan uusiin, jos niiden rungot ovat kunnossa. Myös verhot ja sisustustyynyt vaihtamalla tai pienillä värimuutoksilla voi saada aikaan suuria muutoksia helposti, pikkurahalla. Tällä kertaa blogissa on aiheena, miten kodin ilmettä voi uudistaa pienillä muutoksilla tai remonteilla, kuten esimerkiksi ovien vaihtoremontti. Tervetuloa blogin pariin, toivottavasti löydät täältä inspiraatiota oman kotisi uudistuksiin.

Sisäovien tai keittiökaapistojen ovien vaihtoremontti voi raikastaa kodin ilmettä

Kodin sisäovilla on suuri merkitys siihen, miltä koti näyttää. Uudet tai vastamaalatut sisäovet ja keittiönkaapistojen ovet raikastavat kodin ilmettä. Ovet kannattaa vaihtaa myös silloin, jos ne ovat vaurioituneet niin, ettei niitä voi korjata. Ovet, joissa on reikiä, halkeamia ja jotka eivät aukea tai sulkeudu kunnolla tai repsottavat saranoillaan, ei välttämättä voi enää korjata, jos ne eivät ole puuta. Jos taas ovet ovat muuten hyvässä kunnossa, voi ne uudistaa myös maalaamalla ja materiaalista riippuen myös muulla pintakäsittelyllä.

Keittiön ilmettä voi uudistaa myös vaihtamalla työtasot uusiin tai uudistamalla välitilan esimerkiksi maalaamalla sen uudella värillä, vaihtamalla sinne uudet laatat tai laittamalla sinne muuta, uutta materiaalia, kuten esimerkiksi kiveä tai lasia. Ovien vaihto ammattilaiselta tilattuna voi olla hyvä vaihtoehto uudistamaan kodin ilmettä vaihtamalla esimerkiksi sisäovet tai keittiökaapistojen ja vaatekaappien ovet, jos itse ei sitä halua tehdä, tai taito tai aika ei siihen riitä.

Olohuoneen ja makuuhuoneen uudistus tekstiileillä tai tapetilla

Makuuhuoneessa ja olohuoneessa ilmettä voi piristää helpoiten vaihtamalla tilaan uusia tekstiileitä. Uudet verhot muuttavat koko tilan tunnelmaa nopeasti, sekä makuu- että olohuoneessa, kuten myös sisustustyynyjen päällisten vaihtaminen. Ikkunalaudalla olevien tavaroiden ja kasvien järjestystä voi myös vaihtaa aika-ajoin. Myös seinien maalaamisella tai uudelleen tapetoimisella ilmettä voi muuttaa helposti, mutta se vaatii hieman enemmän vaivaa. Alan ammattilaiselta sujuu sekä pienemmät että suuremmat remontit näppärästi, vaikka itse nauttisi vain uuden ilmeen suunnittelusta, mutta ei toteutuksesta. Ovien Ky tekee ovien vaihtoremontit edullisesti.tag:
314 sanat